Resurse gratuite

Webinar – Perfect de imperfect

Perfecționismul este o trăsătură comună, dar adesea subestimată, care poate influența profund modul în care ne gestionăm viața și relațiile.
Abordăm întrebări cruciale, cum ar fi: Care sunt factorii care contribuie la dezvoltarea perfecționismului? Cum ne poate influența perfecționismul stima de sine și relațiile interpersonale? Și, mai important, cum putem naviga cu înțelepciune în lumea perfecționismului, cultivând o perspectivă mai echilibrată și mai îngăduitoare față de noi înșine?
Indiferent dacă sunteți deja familiarizat cu conceptul de perfecționism sau sunteți la începutul călătoriei de autocunoaștere, acest webinar este conceput să vă ofere o panoramă clară și inspirație pentru a vă îmbunătăți viața și bunăstarea.

De ce nu te simți iubit/ă în relația ta, desi partenera/ul îți spune că te iubește?

Uneori, se poate întâmpla să nu ne simțim iubiți în relația de cuplu, desi partenerul/ partenera spune că face eforturi și poate dă și exemple de cum își manifestă iubirea. Și, totuși, tu nu te simți iubit/ă, chiar dacă, poate, la nivel rational, ajunge informația la tine…..

Tu știi ce sunt nevoile afective și ce rol important au ele în relația ta de cuplu?

În relațiile noastre, fiecare dintre noi avem anumite nevoi afective profunde, care reprezintă fundamentul conexiunii și atașamentului emoțional. Aceste nevoi afective, influențate în mare măsură de stilurile noastre de atașament, joacă un rol crucial în modul în care ne simțim iubiți, înțeleși și acceptați în relații…..

Află care este stilul tău de atașament și cum îți influențează acesta relația de cuplu

Stilurile de atașament sunt modelele profunde și durabile de comportament și reacție față de alți oameni, care se formează în primii ani ai vieții noastre. Stilul de atașament influențează felul în care ne raportăm la relațiile noastre ulterioare…..

Articol – Cum ne recuperăm încrederea în sine

Majoritatea clienților care vin în cabinet și pe care îi întreb care ar fi obiectivul lor în terapie, menționează încrederea în sine. Doresc să aibă mai multă încredere în ei. Însă, despre ce este, mai exact, această încredere în sine, cum se dezvoltă, cum se pierde și cum se recuperează?ro_RO
Derulați până sus